YOUTUBE:Kontakt oss

Vil du vite mer om Bioness systemer Vector og BITS Tel +31 625 6088,  e-post [email protected] .

Og for mer informasjon om L300 Go og H200 systemer kan du kontakte Ottobock www.ottobock.se

L300 Go Fotløftsystem

L300 Fotløftsystem er utviklet for å hjelpe personer med neurologiske lidelser til å gå mer naturlig og med bedre hastighet, stabilitet og selvtillit. Den avanserte L300-teknologien gir små, elektriske stimulanser til nerver og muskler for å løfte foten, slik at man får økt mobilitet og et bedre ganglag. L300 Plus-systemet innebærer bruken av en ekstra lårmansjett for bedre kontroll med bøying og strekking av kneet for å få til et mer naturlig ganglag.
Produktinfo 
Brukerhåndbok
Legens håndbok

 

H200 Trådløs håndrehabiliteringssystem

H200 Trådløs håndrehabiliteringssystem er et brukervennlig, ergonomisk system som hjelper folk med å få brukt hånden bedre (strekke ut, gripe, åpne og lukke) slik at de lettere kan mestre hverdagen.
Produktinfo 


 

Vector  Gange- og balansetreningssystem

Vector er verdens mest avanserte system for å lære å gå igjen. Det gjør det mulig for pasienten å praktisere intensiv fysioterapi i en tidlig fase av rehabiliteringen. Mangesidigheten av Vector åpner for et stort utvalg av treningsmuligheter.
Produktinfo (Engelsk)

 

 

Bioness Integrated Therapy System (BITS)

BITS er et visuomotorisk og kognitivt vurderings- og treningssystem som kan hjelpe pasienter med å forbedre hånd-oye koordinasjonen, reaksjonstiden og reaksjonshastigheten.
Produktinfo (Engelsk)